Kukkiva Porvoo – Blomstrande Borgå – Porvoo in Bloom
kaupunkitapahtuma toteutetaan toista kertaa,
nyt ajalla 11.-13.6.2021.

Kaikki kaupunkilaiset, yritykset, yhdistykset, koulut ja päiväkodit, naapurustot ja kaveriporukat haastetaan mukaan värittämään Porvoota.  Kukin voi kaunistaa omaa lähiympäristöään sopivalla tavalla. Tyyli on vapaa! 

Tämän vuoden päänäyttämön, hurmaavat kukkakujat, toteuttaa Kukkiva Porvoo ry – Blomstrande Borgå rf ja ne tehdään ns. CityMarketin katetulle käytävälle sekä siitä Piispankadulle kääntyvälle kauppakujalle.  

Alueelle rakennetaan muun muassa kukkapylväitä ja tilateoksia, kukkaseinä sekä erilaisia istutuksia ja ruukkukokonaisuuksia. Kukka-alan ammattilaiset toteuttavat alueelle kuusi upeaa kukkapylväs-tilateosta. Yleisö voi äänestää oman suosikkipylväänsä, ja palkinnoiksi arvotaan lahjakortteja sekä yleisön että teosten toteuttajien kesken.

Kukkakujien istutukset ja teokset ovat vapaasti kaikkien katsottavissa vaikkapa kävelylenkin tai ostosreissun ohessa. 

Päätapahtuman lisäksi kaikki kaupunkilaiset ja lähikylien asukkaat haastetaan mukaan kukittamaan omaa ympäristöään kullekin sopivalla tavalla. Toiveena on, että me kaikki innostumme toteuttamaan Kukkivan Porvoon virkistävää ja elämäniloisia teemaa.

Seuraa tätä sivustoa ja somea! 

Kukkakujat toteutetaan 11.-13.6.2021 edellyttäen, että Covid-19 tilanne sen sallii ja että tapahtuma saa riittävästi yhteistyökumppaneita mukaan toteutukseen.
Kukkiva Porvoo ry – Blomstrande Borgå rf
info@kukkivaporvoo.fi